Stylish het nieuwe jaar in!

Stylish het nieuwe jaar in!

25 december 2017
/ / /

Oud en nieuw komt er aan en voor mij de eerste keer dat ik het vier in een land waar het boven de 20 graden is tijdens oud en nieuw haha. Ook mijn outfit zal ik daar op aanpassen. Nou moet ik toegeven dat ik normaal met oud en nieuw ook wel blotere jurkjes draag, maar dit keer hoef ik niet te staan blauwbekken in de kou. Wat trek jij aan? Wellicht heb je iets aan de volgende tips.

Tijdens oud en nieuw is het voor mij elk jaar weer afwachten of ik me voor niets heb opgedoft of dat het feest het zeker waard was om die nieuwe jurk te kopen. Ik vind het heerlijk om me op te doffen, maar het leven na 12 uur vind ik altijd afschuwelijk. Ik kijk graag de grappige Nieuwjaar conferences, maar om dit nou in een super sexy outfit te doen.. Heel comfortabel is het niet, maar ja dit is nou eenmaal oud en nieuw J. Daarna ga je met zijn allen naar buiten, waar het freezing is dus trek je een kingsize jas aan die je mooie outfit bedekt en niemand die ziet hoe prachtig je eruit ziet.

Oké  ik wil niet te negatief overkomen maar soms vraag je jezelf af waarom al die moeite in die Nieuwjaar outfit? Nou ik weet waarom. Wil je toch graag het nieuwe jaar goed beginnen? Zorg dan dat je je helemaal top voelt op dat moment en wat ik heb geleerd is: jouw outfit kan hier een hoop in betekenen. Eigenlijk kan dat voor iedereen op dat moment een andere outfit zijn. Ga jij met vriendinnen helemaal los die avond? Dan voelt het misschien goed om helemaal uit te pakken met jou kleding. Blijf jij met jouw man heerlijk een avond op de bank? Doe dit dan vooral ook met de kleding waar jij je zelfverzekerd bij voelt. Een goed begin is het halve werk zoals men zegt.

Zwart
De kleur die bijna iedereen draagt. Het kleed af en een goede zwarte jurk in nooit verkeerd. Je kunt hem veel vaker gebruiken. Ook voor de man is zwart een veilige kleur. Maar dat is het vooral met zwart, het is veilig en handig. Als je je hier goed bij voelt vooral dragen, maar wil je meer uitdaging kijk dan wellicht naar kleur. Of een combinatie van kleur en zwart?

Rood
De kleur die men doet aantrekken. Uit onderzoek blijkt dat de kleur rood mensen aantrekt om te kijken. Sta je graag in de picture doe dan rood aan! Mensen zullen naar je omkijken. Mannen.

Goud
Shine! In goud zal je shinen. Vroeger was dit mijn favoriete kleur maar nu moet je oppassen dat je niet overdrijft. Goud kun je makkelijk combineren met zwart, dus welk item jij ook kiest als je golden item, houd de rest rustig.

Uiteraard is het bovenstaande slechts een voorbeeld. jij kunt je net zo goed voelen in een spijkerbroek met een leuk shirtje! Niets mis mee… zoek de outfit waar jij je jaar mee wilt afsluiten en je nieuwe jaar mee wilt beginnen. En het belangrijkste de outfit die je laat voelen hoe jij je het komende jaar wilt voelen. Dit jaar ga ik voor vrijheid. Afgelopen jaar heb ik enorm van mijn vrijheid genoten en wil dit komende jaar volhouden. Niet meer vasthouden aan perfectionisme en regels. Het leven losser zien. Dit zal mijn outfit uitstralen en mij ook zo laten voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  • Overview Overview Overview  • Instagram Tumblr Google+ Twitter Facebook Pinterest Linkedin