Nieuw visje in de vijver

Nieuw visje in de vijver

2 oktober 2017
/ / /

Hallo allemaal,

Ik ben Hilde en 2 jaar geleden begon ik met Style12. Style12 is een styling adviesbureau dat advies geeft betreft home interieur, zakelijk interieur, persoonlijke styling en event aankleding. Nu zou je zeggen: ‘Waarom is dit dan het ‘nieuwe visje’ als je al 2 jaar bestaat?’.

Dat is omdat ik iets nieuws toegevoegd heb…een eigen Style12 kledinglijn!! En hier komt de aap uit de mouw: deze kledinglijn staat helemaal in het teken van onze typische Nederlandse gezegden!

Zoals met eigenlijk al mijn styling ideeën werd ik geïnspireerd door gebeurtenissen in mijn eigen leven. Dit keer bracht de reis die ik 2016 heb gemaakt me op dit idee. Ik ging voor het eerst in mijn leven alleen op reis en ben toen in Singapore, Karimunjawa (Indonesië), Sydney, Auckland, Dubai en Abu Dhabi geweest. Omdat ik bang was geen aanspraak te hebben wilde ik een leuk en uniek T-shirt aandoen waar iets typisch Nederlands opstond. Na een tijdje zoeken vond ik niet wat ik wilde hebben en ben ik zelf gaan knutselen!

De Nederlandse gezegden zijn voor mij altijd al een bijzonder iets geweest. Ik ben er namelijk echt niet goed in en maak mijn eigen versies! Bij mij valt een peer niet ver van de boom en komt er een kat uit de mouw. Het zijn altijd rare fouten die ik hierin maak en deze brachten mij op het idee om de Nederlandse gezegden in het Engels op een shirt te drukken. Er zijn genoeg ‘Make that the cat wise’ ideeën op internet te vinden, maar nog niet op een shirt of trui!

Op dit moment ben ik weer op reis, dit keer niet voor een aantal weken maar ben ik in 1 jaar tijd over de wereld aan het trekken. Ondertussen houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van alle styling tips en tricks en laat ik jullie inspireren door wat ik hier allemaal zie. Ook heb ik de T-shirts mee op pad, want dat komt altijd goed van pas!

Nieuwsgierig geworden? Ik zou zeggen ‘Vooruit met die geit’ en kijk wat de webshop voor jou in petto heeft! Ook als je niet op reis bent trekken deze unieke truien en T-shirts de nodige aandacht!

Volg ons ook op Instagram en Facebook, want style12 goes around the world! Mis de avonturen niet en word lid van onze communitie!

Veel liefs,

Hilly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  • Overview Overview Overview  • Instagram Tumblr Google+ Twitter Facebook Pinterest Linkedin