Groen onze favoriete kleur.

Groen onze favoriete kleur.

13 november 2017
/ / /

Waarom is groen nou zo populair? Ik weet dat wel, omdat het altijd goed te combineren is, omdat het de kleur van de natuur is, omdat we bij groen positief gaan denken enc! Wat is er aan de kleur groen wat je niet mooi vind, toch?! Lees verder om te kijken hoe jij deze kleur bij je persoonlijke, zakelijke of in je huis kan introduceren!

_Personal

Ik heb een voorraad aan army groene items gekocht, dit mag in mijn kast niet missen. Deze kleur kent zoveel voordelen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Army groen staat voornamelijk bekend als, zoals de naam al zegt, leger, mannenlijkheid etc. Maar gelukkig is hier alweer een tijdje verandering in gekomen. Deze kleur groen kun je zowel stoer als heel vrouwelijk dragen. Ik zelf ben weg van mijn groene broek en rok, het laat zich makkelijk combineren met een spijker blouse of een mooie witte trui. Of mijn Army groene shirt met zwarte letter doet het erg goed op mijn leren broek, sexy en stoer tegelijkertijd. Heb je net als ik groene ogen dat poppen deze nog mooier naar voren met je groene outfit! Laat dit meer dan genoeg reden zijn om ook de groene kleur toe te voegen aan je kledingkast.


_Home

Niet alleen bij kleding maar ook bij interieur is deze kleur erg populair. Het is een kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Vaak wordt het in combinatie gedaan met andere aardtinten, maar ook de felle kleuren passen hier goed bij. De kleur kan zowel in een woonkamer als slaapkamer worden gebruikt en is erg mooi als hij in een matte versie op de muur wordt aangebracht. Wil je in combinatie van de army groene muur ook met groene meubels werken, geen probleem. Door verschillende materialen te gebruiken zullen de afwijkende kleuren groen ook mooi op elkaar aansluiten. Zorg wel dat je het niet te bond maakt en zorg voor rustige basis meubels. Vaak is men bang om een donkere kleur, als army groen, op een muur te doen, maar als het aan mij ligt maak ik alle muren in de ruimte deze kleur. Door het plafond en de vloer licht te houden blijft de ruimte ruimtelijk.


_Business

Groen is de kleur van rust, natuur en reinheid. Ik weet nog goed dat mijn vader altijd de kleur groen in zijn werkkamer wilde, ‘dit bracht rust met zich mee’ was wat hij zei. En ik ben het daar helemaal mee eens als het gaat om de army groene kleur. Een mooie sobere kleur die zowel op een klassiek kantoor als een strak en modern kantoor past. Ook de industriële look die steeds meer in trek is op kantoor is dit de perfecte kleur. Het laat zich goed combineren met hout, staal en andere industriële materialen.

Weet je nu niet goed hoe jij de army kleur kan toevoegen aan je kantoor, huis of kledingkast.. stuur mij een mailtje en dan kijken we samen verder!

Liefs,

Hilly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  • Overview Overview Overview  • Instagram Tumblr Google+ Twitter Facebook Pinterest Linkedin